Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Algemeen
DAY Lifestyle staat geregistreerd als:
Detailhandel via postorder en internet o.v.v. nummer 853171117
In deze algemene voorwaarden worden onder website uitsluitend de website en de webwinkel van DAY Lifestyle bedoeld. De leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen door de klant bij DAY Lifestyle. Door het plaatsen van een bestelling bevestigt de klant akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden zonder enig voorbehoud.

2. Prijzen
De prijzen van de artikelen die vermeld staan op de website zijn prijzen in Euro`s inclusief BTW. De prijzen zijn exclusief de verzendkosten, deze worden apart aan de klant berekend. De klant kan zich geen recht ontlenen aan een verkeerde prijsvermelding op de website en DAY Lifestyle is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verkeerd vermelde prijzen. DAY Lifestyle is bevoegd om bestellingen met een onjuiste prijs niet uit te voeren. De prijzen van de artikelen op de website kunnen te allen tijde door DAY Lifestyle gewijzigd worden. Wanneer u reeds een overeenkomst bent aangegaan met DAY Lifestyle , worden de prijzen in de orderbevestiging niet meer gewijzigd.

3. Aanbiedingen en speciale acties
Aanbiedingen worden gepubliceerd op de website en zijn alleen geldig in de periode dat deze op de website zijn aangegeven en zolang de voorraad strekt. Aanbiedingen zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen, d.w.z. dat de klant geen aanspraak kan maken op de aanbiedingsprijs wanneer deze gepubliceerd wordt nadat de bestelling geplaatst is.

4. Plaatsen van een bestelling
Nadat u via de website een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail van DAY Lifestyle op het door u opgegeven e-mailadres. Deze bevestiging betekent niet dat er een overeenkomst tot stand is gekomen tussen u en DAY Lifestyle, maar dient slechts om aan te geven dat de bestelling is aangekomen bij DAY Lifestyle. Indien u binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling geen bevestigingsmail heeft ontvangen dan kunt u DAY Lifestyle hiervan op de hoogte stellen via een e-mailbericht aan info@daylifestyle.nl

5. Orderbevestiging
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u z.s.m. een definitieve orderbevestiging van DAY Lifestyle via e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Hierin worden de door DAY Lifestyle ontvangen aflevergegevens vermeld, de bestelde artikelen en het factuurbedrag inclusief de verzendkosten. Indien u binnen 4 werkdagen na het verzenden van uw bestelling geen orderbevestiging heeft ontvangen wilt u dan DAY Lifestyle hiervan op de hoogte te stellen via een e-mailbericht aan info@daylifestyle.nl Indien er in de orderbevestiging fouten voorkomen in het afleveradres of als u een andere onjuistheid constateert, dan dient u DAY Lifestyle hiervan binnen 24 uur na ontvangst van de orderbevestiging op de hoogte te stellen via info@daylifestyle.nl. DAY Lifestyle is niet aansprakelijk voor de eventueel geleden schade als u verzuimt om dit binnen 24 uur door te geven. DAY Lifestyle behoud zich het recht voor om zonder opgaaf van reden een bestelling te weigeren. In het geval DAY Lifestyle besluit uw bestelling niet uit te leveren, dan wordt u hiervan zo spoedig mogelijk via een e-mailbericht van op de hoogte gesteld.

6. Betaling
Betaling van de bestelde artikelen geschiedt altijd volledig vooraf, of contant tijdens het afhalen van uw bestelling. Bij DAY Lifestyle kunt u pinnen. Na ontvangst van uw orderbevestiging worden de artikelen voor u gereserveerd. U kunt het bedrag door betaling via IDEAL voldoen of u kunt u het bedrag binnen 7 dagen overmaken op rekeningnummer NL50INGB0006106725 t.n.v. DAY Lifestyle in Rotterdam o.v.v. uw naam en bevestigingsnummer.
Indien DAY Lifestyle uw betaling niet binnen de termijn van 7 werkdagen heeft ontvangen vervalt de overeenkomst en annuleert DAY Lifestyle uw bestelling.

7. Verzending
Na ontvangst van de betaling worden uw artikelen in principe indien voorradig binnen 2-4 werkdagen verzonden. Uitzondering hierop zijn de artikelen die niet in voorraad zijn en/of de artikelen die op uw verzoek besteld of gemaakt moeten worden. Indien de verzending van artikelen vertraging oploopt dan wordt de klant hiervan altijd op de hoogte gesteld: (tijdelijk) afwijkende levertijden worden vermeld op de website en/of in de definitieve orderbevestiging. De leveringstermijn van DAY Lifestyle is maximaal 30 dagen. Wanneer u binnen deze termijn uw bestelling niet heeft ontvangen dan kunt u de overeenkomst ontbinden. Uitzondering hierop zijn de artikelen waarvan in de orderbevestiging is vermeld dat de leveringstermijn van 30 dagen wordt overschreden. DAY Lifestyle is niet aansprakelijk voor een onverhoopte vertraging in de leveringstermijn als deze vertraging het gevolg is van het handelen van derden. De artikelen worden afgeleverd op het adres zoals vermeld in de orderbevestiging. DAY Lifestyle is niet aansprakelijk voor geleden schade indien uw bestelling wordt afgeleverd op een door u verkeerd opgegeven adres (zie ook 5: Orderbevestiging). Bestellingen worden verzonden met TNT-post of persoonlijk door ons bij u bezorgd. De verzendkosten worden aan u doorberekend. DAY Lifestyle is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de artikelen. Er zijn artikelen die wij niet verzenden, dit staat dan bij het artikel vermeld.

8. Annuleren van uw bestelling
U heeft de gelegenheid om binnen 24 uur nadat u uw bestelling heeft geplaatst via de website, de gelegenheid uw bestelling te annuleren via info@daylifestyle.nl

9. Retourneren
Als u niet tevreden bent over de ontvangen artikelen en deze wilt retourneren, dan dient u DAY Lifestyle hier per omgaande van op de hoogte te stellen via info@daylifestyle.nl. Retourneren van artikelen kan alleen nadat u DAY Lifestyle vooraf op de hoogte heeft gesteld en een bevestiging van de retourzending via de e-mail heeft ontvangen. U kunt uw bestelling binnen 7 dagen na ontvangst retourneren, na deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden. De verzendkosten en het verzendrisico komen voor uw rekening. De artikelen dienen in originele staat, voorzien van de originele artikelkaartjes en/of labels en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Als de artikelen gebruikt, beschadigd of niet compleet zijn, zal DAY Lifestyle u het aankoopbedrag niet of slecht een gedeelte hiervan aan u terugbetalen. De artikelen moeten op deugdelijke wijze verpakt worden voor de retourzending. DAY Lifestyle neemt retourzendingen die niet (voldoende) gefrankeerd zijn niet in ontvangst. Het bedrag van de retour gezonden artikelen (exclusief de verzendkosten) wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst van de artikelen door DAY Lifestyle aan u overgemaakt, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

10. Onjuist gebruik
DAY Lifestyle is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het onjuist gebruik van de geleverde artikelen of het niet opvolgen van de wasvoorschriften. Wij adviseren om u goed op de hoogte te stellen van de gebruikershandleiding indien aanwezig.

11. Niet tevreden
Wanneer u niet tevreden bent over een artikel dan kunt u DAY Lifestyle hier direct na ontvangst van het artikel van op de hoogte te stellen via info@daylifestyle.nl met vermelding van uw telefoonnummer. Wij nemen na ontvangst van uw klacht zo spoedig mogelijk contact met u op om zo mogelijk de klacht in overleg met u op te lossen. Indien de aangeboden oplossing niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u het artikel binnen 7 dagen retourneren waarbij de verzendkosten voor uw rekening komen (zie 9: Retourneren). U ontvangt het aankoopbedrag van DAY Lifestyle retour. Wanneer wij uw klacht terecht vinden worden de kosten voor de retourzending alsnog aan u vergoed.

12. Uw persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor de verwerking van uw bestelling. Met het plaatsen van een bestelling geeft u DAY Lifestyle toestemming uw gegevens beschikbaar te stellen aan de partijen die hierbij betrokken zijn.

13. Gegevens op deze website
Alle informatie, teksten en fotomateriaal op de website zijn eigendom van DAY Lifestyle Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming vooraf van DAY Lifestyle iets van deze website te kopiëren.

14. Informatie op de website
DAY Lifestyle doet haar uiterste best om de artikelen op de website zo goed en volledig mogelijk in beeld te brengen en te omschrijven. Wanneer u twijfelt over een artikel kunt u te allen tijde contact met ons opnemen hierover opnemen via info@daylifestyle.nl


DAY Lifestyle behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden en de website te wijzigen zonder de klant hiervan specifiek op de hoogte te stellen.

15. Contactgegevens DAY Lifestyle
DAY Lifestyle
Rotterdam
06-28741946
info@daylifestyle.nl
www.daylifestyle.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Ideal logo
  • DAY Lifestyle Logo
© 2013 - 2024 DAY Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel